Eksklusive kunder har brug for eksklusive sikkerhedsværter

SKR-Security har i årevis leveret sikkerhedsværter til receptioner, konferencer, eksklusive natklubber og nogle af de største erhvervsvirksomheder i Danmark.

Vi forstår, at nogle af vores kunder har en profil, som naturligvis kræver en professionel, taktfuld, diskret og imødekommende sikkerhedsperson der kan modtage deres gæster, sørge for en effektiv adgangskontrol, og almindelig ro og orden.

Derfor bør i fokusere på sikre og trygge rammer

Eksklusive arrangementer, natklubber og events oplever ofte at uønskede gæster spolerer festen for de øvrige gæster – gæster som ofte har en vigtig position for kunden. Større erhvervsvirksomheder kan være særligt udsatte for problematiske gæster i form af politiske aktivister, uønskede journalister eller blot nysgerrige personer uden berettiget ærinde.

Sikkerhedsværterne bliver anvendt ved firmafester, premierer, modeshows, butiksåbninger, arrangementer med en eksklusiv profil mm.

Førstehåndsindtrykket betyder alt!
At Jeres gæster og klienter bliver mødt på en taktfuld og præsentabel måde er medvirkende til, at jeres gæster husker arrangementet som en positiv oplevelse.

Derfor gør vi meget ud af, at sikkerhedsværten forstår arrangementet og kan vejlede gæsterne ordentligt.
Sikkerhedsværten skal være vant til at begå sig steder, hvor der forventes en “business-lignendefremtoning og være i stand til at kunne kommunikere på alle niveauer.

Vores sikkerhedsværter er karakteriseret ved:
At have en præsentabel fremtoning
At have årelang erfaring indenfor sikkerhedsbranchen
At kunne begå sig på flere fremmedsprog
At have en længere videregående sikkerheds uddannelse
At være uddannede indenfor personbeskyttelse og VIP protektion

SKR-Security medbringer som standard:
Radiokommunikation til vagter og arrangører
Avanceret førstehjælpsudstyr
Evt. nødtryk til barerne