Der er ingen tvivl om, at effektive alarmsystemer er et godt kort. Det ændrer dog ikke på, at vi kan tilbyde fleksible og tilpassede videoovervågningssystemer til din virksomhed. Fx kan vi opsætte overvågning som effektueres ved bevægelse. Det kan kombineres med alarmudrykning, hvor en af vores vægtere kører på tilsyn på virksomheden. Du kan vælge selv at have din egen adgang eller lade SKR-Security overvåge din virksomhed.

Når vi opsætter video overvågning på din virksomhed, sker det i tæt samarbejde med dig. Vores udstyr kan indstilles efter et hav af forskellige parametre. Fx kan videoovervågningen være passiv indtil kameraerne opdager bevægelse. Når der opdages bevægelse, sender systemet beskeden videre til dig. Det betyder, at du kan være på forkant med uønsket aktivitet på din virksomhed. Det er også muligt, at du får alarm via din smartphone gennem vores videoovervågnings-app. Vores video overvågning systemer tilpasses ethvert ønskeligt behov.

Størrelsen af omfanget af dit behov for videoovervågning er af mindre betydning. Uanset om du er en stor virksomhed og ønsker en maksimal beskyttelse mod uønskede aktivitet. Vi kan også hjælpe dig som måske er privatperson og ønsker et alternativ til alarmsystemer. Vores videoovervågning er oftest langt billigere i drift. Desuden betaler du kun for eventuel udrykning med vægter. Alt efter hvilken aftale vi indgår sammen.