SKR-Security har også narkohund

Narkohunde er det mest effektive og billigste våben i bekæmpelsen af narkomisbrug i nattelivet, på skoler og arbejdspladser.

Diskret og hurtigt kan hunden afsløre de, der medbringer de farlige stoffer til festen, på skolen eller arbejdspladsen.
Narkohunden giver dig mulighed for at stoppe de påvirkede – eller de der medbringer stoffet for at videresælge det til andre.
SKR-Security rykker ud med både hund og hundefører – og sender et stærkt signal om, at her får det konsekvens, hvis man forsøger at ødelægge festen med livsfarlige stoffer.

Narkohunden virker præventivt – men også som et vagtværn mod dem der alligevel forsøger at tage stoffet med ind på dit område.

Med en narkohund fra SKR-Security sender du et stærkt signal om, at man nu går ind på narkofrit område – for hunden er godt uddannet og kan afsløre alle former for narko, hvad enten det er syntetiske stoffer eller narko fremstillet af planter.

I nattelivet vil du fremstå som et sted, hvor forældre trygt kan lade deres børn gå hen. Du holder stofferne ude!

På arbejdspladsen og på skolerne har narkoen gjort sit indtog – også her kan hunden virke præventivt eller afsløre dem der medbringer narkotika – hvad enten det er til eget brug eller videresalg.
Et besøg af Elite Vagt & Sikrings narkohund, skal ses som en investering i et godt miljø hos dig, hvor folk kan færdes i et narkofrit miljø.

Hunden er trænet til at finde:
– Cannabis & Hash
– Extasy
– Heroin
– Methamphetamin / Ice
– Kokain
– LSD
– Amphetamin/ Speed
– Crack
Hunden kommer altid ud med uddannet fører